Kamilla & sporten

sporten

Ingen skrivende bryr seg filla om sport, og sportsidiotene vil neppe bli sett med en bok i hånda. Eller? Forbindelsen mellom sport og skjønnlitteratur har vært av og på siden Pindar skrev sine hyllester til de greske idrettsheltene. For Stefan Sweig var kroppslig virksomhet kun for sjauere og slaktermestere. Hemingway, derimot, skrev stor litteratur med utgangspunkt i sine skiturer Østerrike. Og hvem av våre nålevende mannlige forfattere har ikke en fotballtrøye gjemt under forfatteruniformen?

Så, damer og herrer! Tema for neste nummer blir sport. La dere inspirere (eventuelt provosere) av glorete jubelbrøl, seier, tap, måtehold, marginer, taktikk og teknikk, og lavmælte svisjelyder på fjellet.

Vi ser fram til ditt sportslige bidrag.

Send din skjønnlitterære tekst til tekst@littkamilla.no innen 10. november.

&